Vážení zákazníci, z důvodu povodní je možné zpožděné dodání vašich zásilek, děkujeme za pochopení.

Úvod My Smart Home

Zdravím všechny nadšence do Smart technologií

 

Máme pro vás skvělou zprávu! Díky spolupráci se společností My Smart Home mám jedinečnou příležitost otestovat jejich chytré produkty.

 

Technologie a inovativní řešení mě vždy nesmírně přitahovaly. Už od okamžiku, kdy jsem poprvé narazil na koncept chytré domácnosti, jsem věděl, že se jedná o oblast, která mě skutečně nadchla a do které chci investovat svůj čas a energii. Tato spolupráce pro mě představuje důležitý krok vpřed v objevování, jak propojit různá zařízení a systémy do jednoho harmonického a efektivního celku, který zjednoduší a zpříjemní každodenní život mě a mé rodině.

 

V nadcházejících týdnech se s vámi podělím o své postřehy, zkušenosti a dojmy z používání těchto chytrých vychytávek, které mi dorazily v tajemné krabici. Podrobně se zaměřím na to, jak snadné či náročné je jejich nastavení, jaké funkcionality tyto produkty nabízejí a jak mohou pomoci každému z nás vytvořit modernější, pohodlnější a ekologičtější domácí prostředí.

 MySmartHome_box

Začnu úplně od začátku – výběrem a prvním spuštěním centrální jednotky a prvními kroky v aplikaci. Do zimy nás čeká celkové vylepšení otopného systému a jeho propojení se Smart produkty, kde se budu učit i nastavovat vlastní scény. Zaměřím se na osvětlení, s kterým mám velké plány, zejména kvůli malým dětem. V budoucnu rozhodně nezapomenu na celkové zabezpečení domu. V plánu jsou například kamery, senzory kouře či zámky dveří.

 

A samozřejmě, člověk by si měl především dělat radost, takže bych se později rád zaměřil i na produkty Smart Life a Smart Pet.

 

Těším se na společné objevování světa chytrých technologií a doufám, že vám mé postřehy pomohou lépe se zorientovat v možnostech, které moderní technologie dnes nabízejí.

 

S přátelským pozdravem,

Jiří a My Smart Home

 MySmartHome_box_03